Listy pieczętowane sosem, czyli gdzie karmią najlepiej w Polsce. Przewodnik
Forma wydania | Książka |
Rok wydania | 2001 |
Wydawnictwo |
Najlepsze restauracje, kawiarnie, puby, gospody w Polsce rekomendują cenieni w kraju i wiarygodni recenzenci kulinarni. Prezentowane w przewodniku lokale układają się w gastronomiczną mapę Polski z zaznaczonymi miejscami, których żaden prawdziwy smakosz nie powinien ominąć. O każdym z tych miejsc autorzy przygotowali barwną opowieść, opatrzoną dodatkowo istotnymi informacjami, takimi jak adres, polecane menu, godziny otwarcia, ceny. Autorzy — Piotr Bikont i Robert Makłowicz — publikują swoje teksty na łamach „Gazety Wyborczej” w cotygodniowym cyklu Jadłem w... Robert Makłowicz prowadzi autorski program telewizyjny pt. Podróże kulinarne Roberta Makłowicza.
Numer ISBN | 978-83-08-03147-6 |
Wymiary | 123x197 |
Oprawa | miękka |
Liczba stron | 224 |
Język | polski |
Podziel się opinią
Komentarze