Kuchnia wegańska. Przewodnik po produktach zastępczych
Forma wydania | Książka |
Rok wydania | 2019 |
Autorzy | |
Wydawnictwo |
Oto poradnik dla wszystkich tych, którym nie jest obojętne, co znajduje się na ich talerzu. Jeśli nie tolerujesz mięsa, mleka, cukru, mąki lub po prostu chcesz jeść zdrowo – to książka dla Ciebie. Jest niezastąpionym źródłem informacji o tym, jak zmienić dowolną potrawę w pyszne wegańskie danie. Wystarczy wymienić jakikolwiek niewegański składnik, a autorki fachowo i przystępnie wyjaśnią, jakimi produktami go zastąpić i jak je przyrządzić, aby potrawa zachowała swój smak.
Numer ISBN | 978-83-280-6361-7 |
Wymiary | 140x203 |
Oprawa | miękka |
Liczba stron | 272 |
Język | polski |
Podziel się opinią
Komentarze