Kuchnia wegańska. Przewodnik po produktach zastępczych
| Forma wydania | Książka | 
| Rok wydania | 2019 | 
| Autorzy | |
| Wydawnictwo | 
Oto poradnik dla wszystkich tych, którym nie jest obojętne, co znajduje się na ich talerzu. Jeśli nie tolerujesz mięsa, mleka, cukru, mąki lub po prostu chcesz jeść zdrowo – to książka dla Ciebie. Jest niezastąpionym źródłem informacji o tym, jak zmienić dowolną potrawę w pyszne wegańskie danie. Wystarczy wymienić jakikolwiek niewegański składnik, a autorki fachowo i przystępnie wyjaśnią, jakimi produktami go zastąpić i jak je przyrządzić, aby potrawa zachowała swój smak.
| Numer ISBN | 978-83-280-6361-7 | 
| Wymiary | 140x203 | 
| Oprawa | miękka | 
| Liczba stron | 272 | 
| Język | polski | 
Podziel się opinią
Komentarze