Trwa ładowanie...
dxsfarg
dxsfarg

Jak jeść, by nie tyć i nie chorować: insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny

książka
Oceń jako pierwszy:
Jak jeść, by nie tyć i nie chorować: insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny
Forma wydania

Książka

Rok wydania
Autorzy
Kategoria
Wydawnictwo
dxsfarg
Jak jeść, by nie tyć i nie chorować: insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny
Materiały prasowe

Insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny to nie wyrok!

Anna Powierza, która na co dzień zmaga się z insulinoopornością, wie z doświadczenia, jakim problemem jest życie, gdy je się zdrowo, a jednak nadal się tyje.

Po postawieniu diagnozy udało jej się błyskawicznie schudnąć! Odzyskała też energię i harmonię wewnętrzną. Dziś dzieli się swoimi spostrzeżeniami i podpowiada, jak znaleźć odpowiedzi na pytania:

Czego unikać w diecie?

Co z zajadaniem stresu?

Czy istnieje dieta idealna dla osób chorych na insulinooporność?

Jak dobierać najlepsze produkty spożywcze?

Emocje – jak sobie z nimi radzić?

Jakie codzienne nawyki należy zmienić?

Jak jeść i nie tyć?

Jedzenie jest jednym z najistotniejszych elementów w życiu. Może być trucizną lub lekarstwem i pomocą w walce z chorobami. Dlatego warto wiedzieć, czym karmimy nasz organizm!

Jak jeść, by nie tyć i nie chorować: insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny
Numer ISBN

978-83-8103-525-5

Wymiary

162x210

Oprawa

miękka

Liczba stron

304

Język

polski

dxsfarg

Podziel się opinią

Share
dxsfarg
dxsfarg
dxsfarg
dxsfarg
dxsfarg