Trwa ładowanie...
dmophfw
21-11-2016 00:00

Gluten na widelcu

książka
Oceń jako pierwszy:
dmophfw
Gluten na widelcu
Rok wydania
Wydawnictwo
Źródło:

Światowej sławy ekspert w dziedzinie celiakii i dyrektor Centrum Celiakii na Uniwersytecie Columbia Peter H.R. Green oraz Rory Jones napisali znakomitą książkę na temat glutenu. Objaśniają w niej naukowe fakty stojące za obecną modą na dietę bezglutenową.

Książka Gluten na widelcu :
• przedstawia dogłębną analizę każdego objawu i dolegliwości związanych z glutenem,
• wyjaśnia, w jaki sposób gluten działa w organizmie, komu pomaga, a komu może zaszkodzić,
• odpowiada na pytanie, co dieta bezglutenowa leczy,
• podaje, które leki, suplementy i produkty spożywcze mogą powodować problemy, o które często obwiniany jest gluten.

Książka zawiera jasne i przejrzyste wskazówki oraz praktyczne porady, które mogą pomóc każdemu zdrowiej żyć.

Gluten na widelcu
Numer ISBN

978-83-7579-551-6

Gatunek

Medycyna, zdrowie, diety

Oprawa

1

Liczba stron

344

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
dmophfw
dmophfw
dmophfw