Trwa ładowanie...
d2h6ld0

Gluten na widelcu

książka
d2h6ld0
Oceń jako pierwszy:
Gluten na widelcu
Rok wydania
Wydawnictwo
gluten_na_widelcu5.08_600_piks_rgb.jpg
Źródło:

Światowej sławy ekspert w dziedzinie celiakii i dyrektor Centrum Celiakii na Uniwersytecie Columbia Peter H.R. Green oraz Rory Jones napisali znakomitą książkę na temat glutenu. Objaśniają w niej naukowe fakty stojące za obecną modą na dietę bezglutenową.

Książka Gluten na widelcu :
• przedstawia dogłębną analizę każdego objawu i dolegliwości związanych z glutenem,
• wyjaśnia, w jaki sposób gluten działa w organizmie, komu pomaga, a komu może zaszkodzić,
• odpowiada na pytanie, co dieta bezglutenowa leczy,
• podaje, które leki, suplementy i produkty spożywcze mogą powodować problemy, o które często obwiniany jest gluten.

Książka zawiera jasne i przejrzyste wskazówki oraz praktyczne porady, które mogą pomóc każdemu zdrowiej żyć.

d2h6ld0
Gluten na widelcu
Numer ISBN

978-83-7579-551-6

Gatunek

Medycyna, zdrowie, diety

Oprawa

1

Liczba stron

344

Podziel się opinią

Share
d2h6ld0
d2h6ld0
d2h6ld0
d2h6ld0