Trwa ładowanie...
d11x7tn

Giovanni Ballarini

Od 2008 r. przewodniczący Włoskiej Akademii Kuchni. Początkowo nauczyciel na Uniwersytecie Camerino, później profesor Uniwersytetu w Parmie, a od 2004 r. emerytowany profesor tej uczelni. W swojej akademickiej działalności badawczej zajmował się rolą, jaką potrawy mają w ludzkim żywieniu, także z perspektywy ewolucji.

d11x7tn

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d11x7tn
d11x7tn
d11x7tn
d11x7tn

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj