Trwa ładowanie...
d33xmvj
15-04-2010 00:00

Esencja smaku

książka
Oceń jako pierwszy:
d33xmvj
Esencja smaku
Autorzy
Inne
Źródło: Inne

Książka kucharska jakiej nie było! Robert Sowa, szef kuchni hotelu Jan III Sobieski, kucharz Polskiej Reprezentacji w Piłce Nożnej, laureat Oskara Kulinarnego postanowił podzielić się swoimi kulinarnymi sekretami!

Arcysmaczne i nowatorskie przepisy. Potrawy lekkie i zdrowe, wyrafinowane i takie, które przygotowuje się w chwilę, a wszystkie podane w taki sposób, by nie tylko doskonale smakowały, ale i cieszyły oczy. Wspaniałe zdjęcia, mistrzostwo stylizacji kulinarnej; tysiące smaków, które zadowolą najwybredniejsze podniebienie.

To również opowieść o karierze kucharskiej Roberta Sowa, o "Gotowaniu na antenie", wielkiej przygodzie z hotelem Jan III Sobieski oraz o piłkarskiej reprezentacji narodowej wymagającej potraw nie tylko wyjątkowo smacznych, ale i zdrowych. A wyniki kadry świadczą o tym, że udało mu się to z nawiązką - drugi z rzędu awans do mistrzostw świata wywalczony za kadencji kucharskiej Roberta Sowy.

Ponadto znajdują się w tej książce wywiady z innymi mistrzami kuchni, dziennikarzami, gwiazdami muzycznej sceny, dziennikarzami, trenerami i piłkarzami. Jeśli tylko jesteś ciekaw fascynującej kuchni fuisine, lubisz dobrze i zdrowo zjeść, a także widzisz w potrawach dzieło sztuki, jest to książka dla Ciebie!

Esencja smaku
Numer ISBN

83-60207-23-2

Wymiary

215x280

Gatunek

Książki kucharskie

Oprawa

6

Liczba stron

256

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d33xmvj
d33xmvj
d33xmvj