Dobra kuchnia. Kuchnia dla dzieci (miękka)
Forma wydania | Książka |
Rok wydania | 2019 |
Autorzy | |
Kategoria | |
Wydawnictwo |
Przygotowywanie dziecięcych potraw to podwójne wyzwanie dla rodziców. Z jednej strony chodzi bowiem o to, by nie zajmowało zbyt wiele czasu, z drugiej natomiast, żeby przyrządzone potrawy nie narażały małego człowieka na niepotrzebne choroby – zdrowie dziecka jest przecież najważniejsze. Pamiętać o tym należy szczególnie dzisiaj, kiedy wraz z ogromnym postępem cywilizacyjnym znacznie osłabła ludzka odporność, przez co raptownie wzrosła liczba dzieci zapadających na alergie pokarmowe. Przepisy zebrane w książce zostały skomponowane w sposób uwzględniający realia, w jakich żyją zabiegani rodzice oraz dostępność produktów. Zawierają również praktyczne informacje o wielkości porcji, możliwości zamrożenia posiłku, zawartości cukru oraz mięsa i mleka krowiego.
Numer ISBN | 978-83-62521-55-5 |
Wymiary | 165x240 |
Oprawa | miękka |
Liczba stron | 144 |
Język | polski |
Podziel się opinią
Komentarze