Trwa ładowanie...
d2ayn4k
03-02-2020 17:33

Biblioteczka Poradnika Domowego. Dania z mięsa i drobiu (wyd. spec. 01/2011)

książka
Oceń jako pierwszy:
d2ayn4k
Biblioteczka Poradnika Domowego. Dania z mięsa i drobiu (wyd. spec. 01/2011)
Forma wydania

Książka

Rok wydania
Wydawnictwo
Seria
Materiały prasowe
Źródło: Materiały prasowe

Mięso i drób... Upiec czy usmażyć, przygotować na słodko czy pikantnie, podać na ciepło czy na zimno? Wybór będzie łatwiejszy, kiedy sięgniemy po przepisy z różnych stron świata. W kuchniach różnych narodów jest niezliczona ilość dań z mięsa. I nic dziwnego, bo zmienia swój smak nie tylko w zależności od sposobu przyrządzania (gotowanie, smażenie, duszenie, pieczenie), ale także od użytych do jego przyrządzenia przypraw oraz od dodatków, z którymi się je podaje. W kuchni polskiej przez wieki niezwykle bogata była propozycja dań z mięsa, . pieczenie, pasztety, rolady, kotlety, bitki. W tej książce zebrano atrakcyjne i sprawdzone przepisy na potrawy z mięsa i drobiu – pieczenie i pasztety, zrazy i klopsy, kotlety i medaliony, gulasze i potrawki. Oprócz tanich i łatwych w wykonaniu znalazły się tu również dania wykwintne, mogące być ozdobą niejednego stołu. Mamy nadzieję, że prezentowane przepisy urozmaicą Państwa codzienny jadłospis.

Biblioteczka Poradnika Domowego. Dania z mięsa i drobiu (wyd. spec. 01/2011)
Numer ISBN

978-83-7648-638-3

Wymiary

165x235

Oprawa

miękka

Liczba stron

176

Język

polski

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2ayn4k
d2ayn4k
d2ayn4k
d2ayn4k