Trwa ładowanie...
d1s5aj6
08-09-2021 15:00

Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru. Sekrety naturalnego gotowania

książka
Oceń jako pierwszy:
d1s5aj6
Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru. Sekrety naturalnego gotowania
Forma wydania

Książka

Rok wydania
Autorzy
Kategoria
Wydawnictwo
Materiały prasowe
Źródło: Materiały prasowe

Wypróbuj niezawodne przepisy na bezglutenowe dania!

Chcesz ograniczyć gluten, mięso, nabiał lub cukier? Wydaje ci się, że bez nich twoje dania nie będą równie smaczne, a posiłki staną się mało różnorodne? Przygotowanie bezglutenowych pierogów, klusków czy bułeczek jest dla ciebie wyzwaniem nie do pokonania, a zdrowa dieta wydaje się pełna ograniczeń?

Agnieszka Bednarska po raz kolejny dzieli się zdobywaną przez lata wiedzą i doświadczeniem, dzięki którym bezglutenowe gotowanie zmieni się dla ciebie z trudnej sztuki w prawdziwą przyjemność! Poznaj właściwości bezglutenowych składników i zdrowych przypraw, naucz się przygotowywać roślinny nabiał, mieszać własne mąki i gotować przepyszne posiłki dla całej rodziny. Zainspiruj się daniami z różnych stron świata i raz na zawsze wyrzuć gluten ze swojej kuchni!

Zdrowo, pysznie, naturalnie. Czego chcieć więcej?

Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru. Sekrety naturalnego gotowania
Numer ISBN

978-83-8103-824-9

Wymiary

162x235

Oprawa

twarda

Liczba stron

272

Język

polski

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1s5aj6
d1s5aj6
d1s5aj6
d1s5aj6