Ale ciacho. Całkiem nowe owocowe, szałowe czekoladowe, bakaliowe love
Forma wydania | Książka |
Rok wydania | 2016 |
Autorzy | |
Kategoria | |
Wydawnictwo |
Jak smakują ciasteczka razowe z czekoladą, czy można upiec ciasto agrestowe z różaną bezą, przygotować mus owocowy z owsianą kruszonką albo babkę jagodową z sosem kiwi, co to są tartaletki figowe... na te i inne pytania odpowiada Damian Kordas w swojej najnowszej książce Ale ciacho. Jego propozycje, między innymi oryginalne ciasta czy orzeźwiające koktajle owocowe, nie tylko pieszczą podniebienie, ale także są zdrowe dla organizmu. Młody kucharz z ogromną pasją i pełnym zaangażowaniem komponuje nowe przepisy, często łącząc produkty, których inni nie mieliby odwagi ze sobą zestawić. Tworzy dzieła kulinarne i chętnie zaprasza do swojego świata, udostępniając liczne przepisy. Ma nadzieję, że grono lubiących gotować i piec powiększy się przy jego wsparciu.
Numer ISBN | 978-83-7778-737-3 |
Wymiary | 204x260 |
Oprawa | twarda |
Liczba stron | 216 |
Język | polski |
Podziel się opinią
Komentarze