Żywność, która leczy. Terapia żywieniowa św. Hildegardy z Bingen
Tytuł oryginalny | Die Ernährungstherapie der Hildegard von Bingen |
Rok wydania | 2009 |
Autorzy |
Terapia żywieniowa św. Hildegardy to całościowy program, kierowany do pacjentów cierpiących na najbardziej zróżnicowane dolegliwości i choroby. Rady świętej uzdrowicielki z Bingen, opracowane współcześnie przez lekarzy różnych specjalności, to alternatywa dla wszystkich tych, którzy chcieliby żyć zdrowo, rezygnując z tabletek przeciwbólowych, antybiotyków i innych środków, które obok działania leczniczego wywierają niszczący wpływ na naturalną równowagę organizmu. Terapia przez odżywianie pozwala zachować dobre zdrowie, wykorzystując substancje lecznicze zawarte w dostępnych na co dzień produktach spożywczych. To łatwa w zastosowaniu, przyjemna, a przede wszystkim skuteczna recepta na zdrowe życie!
Numer ISBN | 978-83-61989-60-8 |
Wymiary | 145x205 |
Gatunek | Książki kucharskie,Medycyna, zdrowie, diety,Poradniki |
Oprawa | 1 |
Liczba stron | 622 |
Podziel się opinią
Komentarze