Zimne przekąski i bufety
Tytuł oryginalny | Kalte Platten & Buffets |
Forma wydania | Książka |
Rok wydania | 2011 |
Wydawnictwo | |
Seria |
Przyjęcie w domu? Świetny pomysł! Zawsze jest powód, aby zaprosić rodzinę oraz przyjaciół. Najlepsze na tę okazję będą przekąski! Nie wymagają wiele czasu, pracy ani nakładów finansowych. Szybko i sprawnie przygotujesz sakiewki z szynki, koszyczki z kiełbasy parówkowej, bagietki faszerowane. W książce także przekąski: z szynki, warzywne z dipami, serowe, chlebowe, delikatne rybne, z jaj, a także bufety: na Boże Narodzenie, dla dzieci i sałatkowy dla osób na diecie! Chcesz spróbować przysmaków ze świata? Proponujemy przegryzki włoskie, hiszpańskie, w stylu bawarskim. Atrakcyjność podniesie dekoracja z ziół lub kwiatów – inspirację znajdziesz na kolorowych zdjęciach.
Numer ISBN | 978-83-7799-210-4 |
Wymiary | 210x280 |
Oprawa | twarda lakierowana |
Liczba stron | 128 |
Język | polski |
Podziel się opinią
Komentarze