Wiosna w kuchni Pięciu Przemian
Rok wydania | 2013 |
Autorzy |
Oto nie lada gratka dla miłośników gotowania według kuchni Pięciu Przemian i dla tych, którzy chcieliby spróbować swoich sił w tej metodzie – pierwsza z serii czterech książek kulinarnych na każdą porę roku.
Wiosna w kuchni Pięciu Przemian to zbiór ponad stu autorskich przepisów – na dania wegetariańskie, a także bezglutenowe – opatrzonych zdjęciami apetycznych potraw.
Przepisy dopasowane zostały do konkretnej pory roku z zachowaniem zasad Pięciu Przemian, dotyczących składników, przemian i smaków. W sześciu rozdziałach zawarte zostały przepisy na wiosenne zupy, surówki i sałatki, warzywa gotowane, duszone i pieczone, dania główne, przekąski i dodatki oraz desery.
To twój osobisty przewodnik po kuchni Pięciu Przemian, dzięki któremu:
- Poznasz składniki, tajniki, receptury i nowe smaki;
- Rozwiniesz swój potencjał kulinarny oraz nauczysz się komponować pyszne, zdrowe i zrównoważone posiłki powiązane z wiosną;
- Nauczysz się wsłuchiwać w swój organizm, przywrócisz mu równowagę, a przede wszystkim osiągniesz pełną harmonię w życiu.
Poznaj prosty sposób na zdrowe i pyszne potrawy, przygotowywane z sezonowych, ogólnodostępnych składników!
Numer ISBN | 978-83-63965-04-4 |
Wymiary | 145x205 |
Gatunek | Książki kucharskie |
Oprawa | 1 |
Liczba stron | 232 |
Podziel się opinią
Komentarze