Trwa ładowanie...
dyh09y0
15-04-2010 00:00

Wędzenie ryb

książka
Oceń jako pierwszy:
dyh09y0
Wędzenie ryb
Autorzy
Inne
Źródło: Inne

Wędzone ryby – aromatyczne, jedzone jeszcze ciepłe. To właśnie po takie rarytasy ustawiają się kolejki do wędzarni nad morzem i na jeziorach. Jeśli lubicie ryby, to powiecie, że nie ma nic lepszego. Oczywiście najlepiej smakuje złowiona samodzielnie, ale nie można mieć wszystkiego. Sklepy oferują solidny asortyment świeżych ryb, więc zdobycie surowca nie jest problemem. Książka powstała dla tych, którzy smakiem świeżo wędzonej ryby chcą się cieszyć zawsze, kiedy mają na to ochotę. Po raz kolejny powtórzę: nie musimy dysponować posiadłością aby wędzić. Możemy przygotować doskonałe pstrągi, okonie, dorsze, śledzie, dzwonka łososia, karpia, leszcza, flądrę, itd. mając do dyspozycji jedynie wok z pokrywą i sprawny wyciąg w kuchni.

Wędzenie ryb
Numer ISBN

978-83-610-6050-5

Wymiary

140x200

Gatunek

Książki kucharskie

Oprawa

6

Liczba stron

96

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
dyh09y0
dyh09y0
dyh09y0