Trwa ładowanie...
d1b0byk
03-02-2020 10:21

Ukryte toksyny. Żywność, która truje

książka
Oceń jako pierwszy:
d1b0byk
Ukryte toksyny. Żywność, która truje
Tytuł oryginalny

The Hidden Toxins Lurking in Your Food and How You Can Avoid Them for Lifelong Health

Forma wydania

Książka

Rok wydania
Autorzy
Kategoria
Wydawnictwo
Materiały prasowe
Źródło: Materiały prasowe

Za każdym razem, kiedy badania wykazywały alarmujące wyniki zawartości ołowiu, aluminium, wolframu, rtęci i arsenu oraz innych toksycznych składników w codziennych pokarmach, w zdrowej żywności, w smakołykach dla zwierząt, jak również w certyfikowanej żywności organicznej, reakcja producentów była zawsze taka sama: „Nie mów o tym nikomu!”.

FRAGMENT

Amerykański naukowiec MIKE ADAMS przerywa zmowę milczenia na temat tego, czym tak naprawdę „karmią” nas producenci żywności, suplementów diety, witamin, szczepionek i kosmetyków.

Wielkie koncerny spożywcze oraz środki masowego przekazu, które utrzymują się z reklam produktów spożywczych i suplementów, zmówiły się, aby nie ujawniać dowodów naukowych i ukryć przed opinią publiczną szokującą prawdę na temat jedzenia. Prawdę na wagę naszego zdrowia i życia.

Z książki dowiesz się:

• czym skażone są żywność, suplementy diety,

produkty ekologiczne, kosmetyki oraz karma dla zwierząt;

• jaki ma to wpływ na nasze zdrowie i życie?

• co jeść, a czego unikać?

• jak odtruć zatruty organizm?

MIKE ADAMS – naukowiec, publicysta, wielokrotnie nagradzany dziennikarz śledczy. Założyciel i redaktor portalu NaturalNews.com, twórca FoodInvestigations.com, HealingFoodReference.com, HonestFoodGuide. org i kilku innych serwisów poświęconych tematyce zdrowia naturalnego.

Ukryte toksyny. Żywność, która truje
Numer ISBN

978-83-65706-97-3

Wymiary

145x205

Oprawa

miękka

Liczba stron

372

Język

polski

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1b0byk
d1b0byk
d1b0byk
d1b0byk