Techniki pracy ze zwierzętami użytkowymi: bydło, świnie, owce, kozy
| Tytuł oryginalny | NutztierSkills |
| Forma wydania | Książka |
| Rok wydania | 2016 |
| Autorzy | |
| Kategoria | |
| Wydawnictwo |
Publikacja przygotowana przez doświadczonych lekarzy weterynarii. Masz możliwość skorzystania z ich wieloletniego doświadczenia. W podręczniku znajdziesz niezbędne wiadomości, które z pewnością wykorzystasz w swojej praktyce zawodowej. · Uważna obserwacja chorego zwierzęcia: Na co zwracać uwagę? Kiedy powinien ci się włączyć dzwonek alarmowy? Jak interpretować wyniki? · Klasyczne kompetencje: techniki badania, drobne zabiegi chirurgiczne, pomoc porodowa i postępowanie w nagłych wypadkach. · Umiejętność racjonalnego prowadzenia opieki nad stadem: Dla specjalisty zajmującego się zwierzętami użytkowymi jest absolutną podstawą. Dzięki zawartym w książce wskazówkom i zaleceniom unikniesz pułapek i staniesz się prawdziwym fachowcem w opiece nad bydłem, świniami, owcami i kozami. A ponadto: sugestie dotyczące wyposażenia samochodu służbowego i wykorzystywanego sprzętu, rady na temat komunikacji z klientem oraz relacji ze współpracownikami i pracodawcą.
| Numer ISBN | 978-83-200-5024-0 |
| Wymiary | 82x104 |
| Oprawa | miękka |
| Liczba stron | 354 |
| Język | polski |
Podziel się opinią
Komentarze