Trwa ładowanie...
d466c9w
03-02-2020 22:51

Suwała, Baron i inni

książka
Oceń jako pierwszy:
d466c9w
Suwała, Baron i inni
Forma wydania

Książka

Rok wydania
Kategoria
Wydawnictwo
Materiały prasowe
Źródło: Materiały prasowe

Tego jeszcze nie było: męskie gotowanie w wydaniu Dwóch Sióstr!
Ozory wołowe z remuladą z selera, kacze serca z harissą, sałatka z ośmiornicy, solianka na kaca, pieczone uszy wieprzowe… To nic trudnego, gdy do wspólnego gotowania zapraszają Paweł Suwała – szef kuchni restauracji Butchery & Wine i Aleksander Baron – szef kuchni restauracjo-baru Solec 44.
Dodatkowo swoje ulubione przepisy prezentują ich dostawcy. Szalony Rzeźnik, czyli Grzegorz Kwapniewski, wyjaśnia, jak zrobić naprawdę dobry rosół czy tatara, a Pan Sandacz, czyli Dariusz Wolszczak, poleca między innymi flaki z lina i swoją słynną zupę rybną. I jeszcze barman, czyli Julian Karewicz, serwuje oryginalne drinki, w tym – grzaniec z ciemnego piwa i rabarbarowe mojito.
Razem to ponad 100 smakowitych przepisów – prawdziwie męska kuchnia. A do tego panowie okraszają przepisy barwnymi opowieściami. Jakby siedziało się z nimi przy stole.

Suwała, Baron i inni
Numer ISBN

978-83-63696-75-7

Wymiary

220x280

Oprawa

twarda

Liczba stron

320

Język

polski

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d466c9w
d466c9w
d466c9w
d466c9w