Suwała, Baron i inni
| Forma wydania | Książka | 
| Rok wydania | 2015 | 
| Kategoria | |
| Wydawnictwo | 
Tego jeszcze nie było: męskie gotowanie w wydaniu Dwóch Sióstr! 
 Ozory wołowe z remuladą z selera, kacze serca z harissą, sałatka z ośmiornicy, solianka na kaca, pieczone uszy wieprzowe… To nic trudnego, gdy do wspólnego gotowania zapraszają Paweł Suwała – szef kuchni restauracji Butchery & Wine i Aleksander Baron – szef kuchni restauracjo-baru Solec 44. 
 Dodatkowo swoje ulubione przepisy prezentują ich dostawcy. Szalony Rzeźnik, czyli Grzegorz Kwapniewski, wyjaśnia, jak zrobić naprawdę dobry rosół czy tatara, a Pan Sandacz, czyli Dariusz Wolszczak, poleca między innymi flaki z lina i swoją słynną zupę rybną. I jeszcze barman, czyli Julian Karewicz, serwuje oryginalne drinki, w tym – grzaniec z ciemnego piwa i rabarbarowe mojito. 
 Razem to ponad 100 smakowitych przepisów – prawdziwie męska kuchnia. A do tego panowie okraszają przepisy barwnymi opowieściami. Jakby siedziało się z nimi przy stole.
| Numer ISBN | 978-83-63696-75-7 | 
| Wymiary | 220x280 | 
| Oprawa | twarda | 
| Liczba stron | 320 | 
| Język | polski | 
Podziel się opinią
Komentarze