Sushi i sashimi inspiracje kulinarne
Tytuł oryginalny | Sushi and Sashimi |
Autorzy |
Wiele rodzajów sushi jest łatwe do przygotowania w domu. Oczywiście, nie osiągniemy klasy mistrzów sushi, tworzących arcydzieła z ryżu i ryb, ale sushi może stać się daniem goszczącym na naszych domowych stołach. Surowce są dostępne w sklepach z orientalną żywnością i w supermarketach, japońskie ryby dają się doskonale zastąpić rodzimymi. Tak sushi, jaki i sashimi to dania bardzo zdrowe, nietłuste, nie zawierające cholesterolu, lekkie i niezwykle smaczne.
Numer ISBN | 83-7265-044-6 |
Wymiary | 210x275 |
Gatunek | Książki kucharskie,Książki kucharskie |
Oprawa | 1 |
Liczba stron | 96 |
Inne wydania | Warszawa - 2008-04-08 |
Podziel się opinią
Komentarze