Trwa ładowanie...
d2waabt

Super antyoksydanty czyli leki XXI wieku w naszym jedzeniu

książka
Oceń jako pierwszy:
d2waabt
Super antyoksydanty czyli leki XXI wieku w naszym jedzeniu
Tytuł oryginalny

The Super Antioxidants

Rok wydania
Autorzy
Inne
Źródło: Inne

Superantyoksydanty - droga do zachowania młodości i dobrego samopoczucia!
Witaminy A, C, E, selen, czosnek, miłorząb to składniki, które coraz częściej spotykamy nie tylko w preparatach leczniczych i wzmacniających, ale nawet w kremach, mleczkach, balsamach pielęgnacyjnych. Wielkie koncerny farmaceutyczne i kosmetyczne sprawdziły rewelacyjne regenerujące działanie superantyoksydantów. Teraz najbardziej ekskluzywne firmy prześcigają się w tworzeniu nowych receptur opartych właśnie o antyutleniacze, które przecież możemy znaleźć w naszym codziennym jedzeniu. Najnowsze potwierdzone naukowo i klinicznie dane o wszystkich superantyoksydantach. Co to są superantyoksydanty i dlaczego ich potrzebujemy. Jakie szkody wyrządzają wolne rodniki i jak antyoksydanty chronią nasz organizm. Jakie choroby są skutkiem aktywności wolnych rodników. Jakich niezbędnych substancji brakuje w naszym pożywieniu. Jak pobudzać naturalne możliwości własnego organizmu do wytwarzania antyoksydantów. Pomidory, dynia, cukinia, zielona herbata, czosnek - najlepsze, powszechnie dostępne źródła superantyoksydantów.
Dzięki superantyoksydantom można również naprawić wieloletnie szkody spowodowane nieodpowiednim odżywianiem się, stresem, paleniem papierosów.

"Kiedy zacząłem uzupełniać tradycyjne metody leczenia za pomocą zmiany sposobu odżywiania, odkryłem, że stan moich pacjentów wyleczonych w "cudowny" niemal sposób!" _**dr James F. Balch**_

Super antyoksydanty czyli leki XXI wieku w naszym jedzeniu
Numer ISBN

83-7245-317-9

Wymiary

165x230

Gatunek

Medycyna, zdrowie, diety,Poradniki

Oprawa

1

Liczba stron

269

d2waabt

Podziel się opinią

Share
d2waabt
d2waabt
d2waabt
d2waabt