Trwa ładowanie...
dh5hepx
15-04-2010 00:00

Słownik sztuki kulinarnej

książka
Oceń jako pierwszy:
dh5hepx
Słownik sztuki kulinarnej
Autorzy
Inne
Źródło: Inne

Podróżujemy coraz częściej i coraz dalej. W czasie podróży poznajemy oryginalne dania i obserwujemy kulinarne obyczaje innych narodów. W telewizji pojawiają się ciekawe programy kulinarne, w których prezentuje się potrawy ze wszystkich stron świata. Wraz z nowymi potrawami pojawiają się nowe składniki, nowe przyprawy, nowe dodatki. Nazwy wielu z nich są znane, jednak nie zawsze jesteśmy pewni, co się kryje za danym określeniem. Słownik sztuki kulinarnej pomoże rozszyfrować nazwy wielu potraw i sposobów ich przyrządzania, a także owoców, warzyw czy przypraw.

Słownik sztuki kulinarnej
Numer ISBN

83-247-0323-3

Wymiary

170x245

Gatunek

Książki kucharskie

Oprawa

6

Liczba stron

272

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
dh5hepx
dh5hepx
dh5hepx
dh5hepx

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj