Sekrety dobrej kuchni
Rok wydania | 2011 |
Autorzy |
Książka ta będzie nieodłączną pomocą,przynajmniej w początkowej fazie twojej przygody z kuchnią. Nie jest to typowa książka kucharska, jakich wiele na rynku (aczkolwiek zawiera w sobie wiele sprawdzonych i smacznych przepisów wegetariańskich i nie tylko...),lecz poradnik jak poruszać się po kuchni, nie popełniając gaf. Ideą było zebranie w jednej książce dobrych, praktycznych porad kucharskich oraz przybliżenie czytelnikowi różnych ogólnych zagadnień kulinarnych, na przykład jakie przyprawy komponują się z jakimi potrawami lub w jakim czasie najkorzystniej kupić świeże warzywo lub owoc, by nie przepłacać. Z tych sprawdzonych porad korzystać można zarówno przygotowując wytrawne dania, jak i w codziennej praktyce kulinarnej. W każdych zaś okolicznościach uczynią one gotowanie przyjemnym i smacznym.
Numer ISBN | 978-83-61748-22-9 |
Wymiary | 170x235 |
Gatunek | Książki kucharskie |
Oprawa | 1 |
Liczba stron | 270 |
Podziel się opinią
Komentarze