Ryby. Lekkostrawne przekąski, zupy i dania z patelni
Tytuł oryginalny | Fisch |
Forma wydania | Książka |
Rok wydania | 2011 |
Wydawnictwo |
Ryby to doskonałe danie na każdą okazję. Książka zawiera 120 atrakcyjnych przepisów dla zwolenników smażenia, gotowania, grillowania, duszenia i pieczenia. Smakowite receptury z całego świata doskonale łączą delikatny smak ryby z wyrazistymi sosami oraz pysznymi dodatkami. Ryby są nie tylko smaczne, ale także zawierają pełnowartościowe białko, łatwo przyswajalne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminę D i arcyważne składniki mineralne, takie jak jod, selen, fluor, magnez i wapń.
Numer ISBN | 978-83-258-0436-7 |
Wymiary | 125x160 |
Oprawa | twarda lakierowana |
Liczba stron | 240 |
Język | polski |
Podziel się opinią
Komentarze