Qchnia artystyczna. Kuchnia świata
Rok wydania | 2002-11-10 |
Autorzy |
Jak podawać wykwintnie i elegancko?
Potrawa powinna być nie tylko smaczna, ale i ze smakiem podana. Przepisy Marty Gessler obfitują w fotografie wspaniale przyrządzonych dań.
Jak urozmaicić własną kuchnię?
Może przyrządzić curry?
Zrobić coś z fety?
Potrawy z całego świata (a niejedna z nich będzie odkryciem) zagoszczą w Państwa domach dzięki przepisom Agnieszki Kręglickiej.
Obie autorki prowadzą własne restauracje i doskonale wiedzą, jak zasiadanie do stołu zmienić w prawdziwą przyjemność.
Wielu czytelników przechowuje przepisy z Wysokich Obcasów - wreszcie ukazują się w książce!
Druga część już wiosną.
Numer ISBN | 83-7006-251-0 |
Gatunek | Książki kucharskie |
Oprawa | 6 |
Liczba stron | 200 |
Podziel się opinią
Komentarze