Przysmaki szlacheckie we współczesnej kuchni
Autorzy | |
Wydawnictwo |
Przysmaki szlacheckie stanowią zbiór autorskich przepisów Grzegorza Labudy, inspirowanych szeroko pojętą kuchnią szlachecką i magnacką. Niebanalne dania, np. krem ze szparagów z wędzonym łososiem czy kaszanka z gęsi na domowy sposób, znacznie wykraczające poza utożsamiane z polską kuchnią bigos i pierogi, pozwolą zadziwić domowników oraz gości.
Dzięki precyzyjnym recepturom z Przysmaków szlacheckich mogą korzystać z powodzeniem nie tylko pasjonaci gotowania, ale także osoby, które nie czują się jeszcze biegłe w sztuce kulinarnej.
Numer ISBN | 978-83-615-1333-9 |
Wymiary | 145x205 |
Gatunek | Książki kucharskie |
Oprawa | 6 |
Liczba stron | 160 |
Podziel się opinią
Komentarze