Przysmaki polskiego stołu
Rok wydania | 2001-01-01 |
Autorzy |
- Ponad 1000 najlepszych, sprawdzonych przepisów polskiej kuchni
- Od Wielkanocy po Boże Narodzenie - tradycyjne dania świąteczne
- Gotowe zestawy menu na przyjęcia rodzinne: z okazji chrzcin, komunii, wesel itp.
- Desery i inne pyszności dla dzieci - propozycje zestawów na bale dziecięce
- Poręczny, wygodny w każdej kuchni format
- Doskonałe kolorowe zdjęcia - dania sam przygotował i sfotografował autor! Świąteczny karp, barszczyk, potrawy z kaczki, pierogi, kluseczki wszelkiego rodzaju, faworki i mazurki... W tej książce wszystkie przepisy mają gwarancję powodzenia. To efekt wieloletniej prywatnej i zawodowej praktyki autora. Kto może lepiej znać się na gotowaniu niż człowiek, który swego czasu żył z organizowania przyjęć i jest dla obcokrajowców autorytetem w sprawach polskiej kuchni?
Numer ISBN | 83-7311-243-X |
Wymiary | 150x210 |
Gatunek | Książki kucharskie |
Oprawa | 6 |
Liczba stron | 320 |
Podziel się opinią
Komentarze