Przekąski na imprezę Łatwiesze niż myślisz. Canapes, tapas, fondue, sushi
Tytuł oryginalny | Party food made easy |
Forma wydania | Książka |
Rok wydania | 2011 |
Autorzy | |
Kategoria | |
Wydawnictwo |
Doskonała książka kucharska zarówno dla amatorów, jak i bardziej doświadczonych szefów kuchni poszukujących nowych i oryginalnych pomysłów na potrawy podawane podczas przyjęć, imprez i spotkań towarzyskich. Zawiera ponad 150 inspirujących przepisów, począwszy od krewetek w tempurze i ostrych albondicas (pulpeciki w sosie pomidorowym) na kalifornijskich hand rolls i klasycznym serowym founde kończąc. Dzięki prostym, dokładnym przepisom, samodzielnie wykonanie potrwa jest łatwiejsze, niż myślisz. Przydatne informacje o najważniejszych składnikach i niezbędnym sprzęcie kuchennym sprawią, że nie będziesz potrzebować innej książki, aby urządzić niezapomniane przyjęcie.
Numer ISBN | 978-83-62343-30-0 |
Wymiary | 210x210 |
Oprawa | miękka |
Liczba stron | 288 |
Język | polski |
Podziel się opinią
Komentarze