Polskie pyszności. Szybko, łatwo, tanio
Rok wydania | 2014 |
Chociaż sklepowe półki uginają się od rozmaitych produktów, nasze dania różnią się w zależności od pory roku. Wynika to z dostępności produktów w poszczególnych okresach. Wiosna to czas dojrzewania nowalijek, latem pojawiają się świeże warzywa i owoce, jesienią mamy zbiory owoców, zimą zaś wykorzystujemy zapasy – mrożonki, kiszonki i inne przetwory. Nasza książka prezentuje różne możliwości wykorzystania produktów sezonowych. Przedstawione w niej pomysły pomogą Państwu spożytkować to, co najlepszego oferuje nam natura. Proponujemy również dania z makaronem, bo są szybkie i smaczne. W każdym dziale znajdą Państwo kilka takich propozycji. Każdy przepis zawiera informacje na temat wielkości porcji (dla ilu osób), czasu przygotowania, ilości kalorii.
Numer ISBN | 978-83-7839-662-8 |
Wymiary | 170x240 |
Gatunek | Książki kucharskie |
Oprawa | 6 |
Liczba stron | 416 |
Podziel się opinią
Komentarze