Trwa ładowanie...
d2u6r82
06-02-2014 00:00

Pieczone, gotowane i w sosie mięso na różne okazje

książka
Oceń jako pierwszy:
d2u6r82
Pieczone, gotowane i w sosie mięso na różne okazje
Rok wydania
Autorzy
Inne
Źródło: Inne

W książce znajduje się 100 pomysłów na pyszne potrawy z mięs, które można podać jako danie główne, przystawkę lub gdy przyjdą goście. Są tu zupy gulaszowe, dania jednogarnkowe z mięsem i warzywami, zrazy zawijane, gołąbki, kilka pomysłów na żeberka, pieczony schab i karkówkę.

Potrawy zostały podzielone tematycznie na zimne i gorące oraz dania z cielęciny, wołowiny, wieprzowiny i baraniny.

Dla wielbicieli babcinej kuchni i poszukiwaczy nowych smaków.

Pieczone, gotowane i w sosie mięso na różne okazje
Numer ISBN

978-83-7943-513-5

Wymiary

160x215

Gatunek

Książki kucharskie

Oprawa

1

Liczba stron

176

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2u6r82
d2u6r82
d2u6r82