Trwa ładowanie...
d2z2j52
6 lutego 2014, 00:00

Pieczone, gotowane i w sosie mięso na różne okazje

książka
Oceń jako pierwszy:
d2z2j52
Pieczone, gotowane i w sosie mięso na różne okazje
Rok wydania
Autorzy
Inne
Źródło: Inne

W książce znajduje się 100 pomysłów na pyszne potrawy z mięs, które można podać jako danie główne, przystawkę lub gdy przyjdą goście. Są tu zupy gulaszowe, dania jednogarnkowe z mięsem i warzywami, zrazy zawijane, gołąbki, kilka pomysłów na żeberka, pieczony schab i karkówkę.

Potrawy zostały podzielone tematycznie na zimne i gorące oraz dania z cielęciny, wołowiny, wieprzowiny i baraniny.

Dla wielbicieli babcinej kuchni i poszukiwaczy nowych smaków.

Pieczone, gotowane i w sosie mięso na różne okazje
Numer ISBN

978-83-7943-513-5

Wymiary

160x215

Gatunek

Książki kucharskie

Oprawa

1

Liczba stron

176

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2z2j52
d2z2j52
d2z2j52
d2z2j52

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj