Orzechy
Tytuł oryginalny | Nuts |
Forma wydania | Książka |
Rok wydania | 2009 |
Autorzy | |
Kategoria | |
Wydawnictwo |
Migdały, nerkowce, kasztany, orzechy laskowe, włoskie, pistacjowe... Jak wiele jest orzechów, tak wiele pomysłów na ich zastosowanie w kuchni. Przewodnik kulinarny po potrawach z orzechami. Przepisy na dziesiątki dań, wykorzystujących orzechy laskowe, włoskie, pistacjowe, nerkowce, migdały, czy kasztany. Prosto opisane potrawy na każda okazję: od past kanapkowych i orzechowego chleba, przez sałatki, dania warzywne, zapiekanki z makaronu, ryby i mięsa, po pyszne desery - musy, ciasta i lody.
Numer ISBN | 978-83-247-1354-7 |
Wymiary | 190x190 |
Oprawa | miękka |
Liczba stron | 128 |
Język | polski |
Podziel się opinią
Komentarze