Trwa ładowanie...
d2ui6s6
15-04-2010 00:00

Miód. Złoty cud natury

książka
Oceń jako pierwszy:
d2ui6s6
Miód. Złoty cud natury
Autorzy
Inne
Źródło: Inne

Przewodnik kulinarny: ponad dwieście przepisów na dania i nalewki z miodem. Od przystawek mięsnych, rybnych czy warzywnych, po desery. Jak powstaje miód i jakie są jego rodzaje, w Polsce i na świecie? Czym są i jak sporządza się miody pitne? Co i w jaki sposób leczy się miodem? Historia miodowych tradycji od starożytnego Egiptu, uważanego za „ojczyznę” pszczelarstwa i mnóstwo zaskakujących ciekawostek.

Miód. Złoty cud natury
Numer ISBN

978-83-247-1632-6

Wymiary

210x245

Gatunek

Książki kucharskie

Oprawa

6

Liczba stron

240

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2ui6s6
d2ui6s6
d2ui6s6
d2ui6s6

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj