Trwa ładowanie...
d1nyi51
15-04-2010 00:00

Miód. Złoty cud natury

książka
Oceń jako pierwszy:
d1nyi51
Miód. Złoty cud natury
Autorzy
Inne
Źródło: Inne

Przewodnik kulinarny: ponad dwieście przepisów na dania i nalewki z miodem. Od przystawek mięsnych, rybnych czy warzywnych, po desery. Jak powstaje miód i jakie są jego rodzaje, w Polsce i na świecie? Czym są i jak sporządza się miody pitne? Co i w jaki sposób leczy się miodem? Historia miodowych tradycji od starożytnego Egiptu, uważanego za „ojczyznę” pszczelarstwa i mnóstwo zaskakujących ciekawostek.

Miód. Złoty cud natury
Numer ISBN

978-83-247-1632-6

Wymiary

210x245

Gatunek

Książki kucharskie

Oprawa

6

Liczba stron

240

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1nyi51
d1nyi51
d1nyi51