Łatwa kuchnia tajska
| Tytuł oryginalny | Simple thai cookery |
| Autorzy | |
| Wydawnictwo |
Znany w świecie autor książek kucharskich, Ken Hom, obala pewien mit: pokazuje Europejczykom, że odtworzenie pysznych i popularnych smaków tajskich we własnej kuchni jest całkiem proste!
Ken zebrał 40 przepisów na znane tajskie potrawy - od zdrowej, pikantnej sałatki z makaronu do poprawiającej humor zupy z mleka kokosowego i kurczaka czy słodko-kwaśnych phad thai.
Wielokrotnie sprawdzone przepisy obejmują apetyczne zupy i przystawki, łatwe i szybkie potrawy z ryb, mięsne i wegetariańskie dania główne oraz bogaty zestaw pysznych dodatków.
Czar tej książki polega na prostych instrukcjach podawanych krok po kroku wraz z przejrzystymi, kolorowymi zdjęciami gwarantują sukces w kuchni!
Propozycje menu oraz przewodnik po podstawowych składnikach stosowanych w tajskiej kuchni zainspirują i doświadczonych i początkujących kucharzy.
Zobacz: jak gotowanie może być proste!
| Numer ISBN | 83-603-3441-2 |
| Wymiary | 200x265 |
| Gatunek | Książki kucharskie,Książki kucharskie |
| Oprawa | 6 |
| Liczba stron | 128 |
| Inne wydania | Warszawa - 2007-11-30 |
Podziel się opinią
Komentarze