Łatwa kuchnia tajska
Tytuł oryginalny | Simple thai cookery |
Autorzy | |
Wydawnictwo |
Znany w świecie autor książek kucharskich, Ken Hom, obala pewien mit: pokazuje Europejczykom, że odtworzenie pysznych i popularnych smaków tajskich we własnej kuchni jest całkiem proste!
Ken zebrał 40 przepisów na znane tajskie potrawy - od zdrowej, pikantnej sałatki z makaronu do poprawiającej humor zupy z mleka kokosowego i kurczaka czy słodko-kwaśnych phad thai.
Wielokrotnie sprawdzone przepisy obejmują apetyczne zupy i przystawki, łatwe i szybkie potrawy z ryb, mięsne i wegetariańskie dania główne oraz bogaty zestaw pysznych dodatków.
Czar tej książki polega na prostych instrukcjach podawanych krok po kroku wraz z przejrzystymi, kolorowymi zdjęciami gwarantują sukces w kuchni!
Propozycje menu oraz przewodnik po podstawowych składnikach stosowanych w tajskiej kuchni zainspirują i doświadczonych i początkujących kucharzy.
Zobacz: jak gotowanie może być proste!
Numer ISBN | 83-603-3441-2 |
Wymiary | 200x265 |
Gatunek | Książki kucharskie,Książki kucharskie |
Oprawa | 6 |
Liczba stron | 128 |
Inne wydania | Warszawa - 2007-11-30 |
Podziel się opinią
Komentarze