Łatwa kuchnia japońska
Tytuł oryginalny | Easy Japanese CookBook |
Autorzy |
Tradycyjna kuchnia japońska opiera się na wodzie - wszystkie dania mogą zostać przygotowane bez kropli oleju!
Książka doskonale wprowadza w świat japońskiej kuchni i pozwala nauczyć się charakterystycznych dla niej technik przygotowywania potraw, dzięki czemu japońskie dania przygotowywane w domu mają szansę zachować charakter orientalnych dzieł sztuki. Oryginalne japońskie potrawy w przystępnej wersji. Ponad 70 atrakcyjnie zilustrowanych przepisów na zdrowe dania o delikatnym smaku i pięknym wyglądzie. Zestawy menu, ukazujące możliwości łączenia ze sobą dań - od prostego lunchu dla dwojga do uroczystego obiadu dla 8 osób. Klarowne opisy japońskich produktów, wyposażenia kuchni i technik gotowania.
Numer ISBN | 978-83-7495-988-9 |
Wymiary | 145x205 |
Gatunek | Książki kucharskie |
Oprawa | 3 |
Liczba stron | 216 |
Podziel się opinią
Komentarze