Trwa ładowanie...
dcw5gfl
dcw5gfl

Kulinarna podróż zmysłów. Od Okawango po Bałtyk

książka
Oceń jako pierwszy:
Kulinarna podróż zmysłów. Od Okawango po Bałtyk
Rok wydania
Autorzy
0007615D_original_59F277D73E6E8240.jpg
Inne

Joseph „Józek” Seeletso – Botswańczyk z urodzenia, od wielu lat Polak z wyboru. Absolwent prestiżowej angielskiej uczelni gastronomicznej Westminster College w Londynie, gdzie uzyskał tytuł Chef de Cusine. Kucharz, artysta, kulinarny wizjoner. Od wielu lat zakochany w Polsce, jej smakach, podejściu do tradycji kultywowanych zarówno w życiu, jak i w kuchni. Wędrówka po kuchniach świata zaowocowała wydaniem pierwszej autorskiej książki. To przepisy, które łączą afrykańskie inspiracje i tradycyjne polskie składniki oraz polskie inspiracje z tradycją zaczerpniętą z serca Afryki. To kuchnia z apetytem na poszukiwanie nowych smaków i harmonii.

Kulinarna podróż zmysłów. Od Okawango po Bałtyk
Numer ISBN

978-83-7943-703-0

Wymiary

210x260

Gatunek

Literatura podróżnicza,Książki kucharskie

Oprawa

5

Liczba stron

240

Podziel się opinią

Share
dcw5gfl
dcw5gfl
dcw5gfl
dcw5gfl