Kuchnie świata
Autorzy |
Mając tę książkę, można zaspokoić apetyt na potrawy z ulubionych restauracji etnicznych, używając świeżych składników i prostych technik kulinarnych. Może już nigdy nie będziesz musiał zamawiać jedzenia na wynos!
– Rick Rodgers
Wypróbuj najbardziej lubiane potrawy z całego świata od chińskiej zupy wonton i złotego kurczaka z nerkowcami przez kremową, ogórkową raitę do dekadenckiego kurczaka tikka masala z Indii. Znajdziesz tu ponad 150 pysznych, łatwych do przygotowania przepisów dla miłośników kuchni międzynarodowej:
FRANCUSKIEJ • WŁOSKIEJ • ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ • MEKSYKAŃSKIEJ • INDYJSKIEJ • CHIŃSKIEJ • TAJSKIEJ • WIETNAMSKIEJ
Numer ISBN | 978-83-7596-155-3 |
Wymiary | 210x260 |
Gatunek | Książki kucharskie |
Oprawa | 1 |
Liczba stron | 304 |
Podziel się opinią
Komentarze