Kuchnia żydowska Balbiny Przepiórko
Rok wydania | 2011 |
Autorzy |
Piotr Bikont, reżyser, dziennikarz i krytyk kulinarny, kreśli w tej niezwykłej, bogato ilustrowanej książce wizję kuchni żydowskiej, dostosowanej do wymogów i gustów współczesnego odbiorcy. Oprócz przepisów na cenione przez smakoszy na całym świecie potrawy, czytelnik znajdzie tutaj także wiele cennych informacji na temat kultury i historii Żydów. Atutem książki jest jej wyjątkowa szata graficzna, dzięki której będzie ona wspaniałym prezentem zarówno dla wszystkich miłośników wybornej kuchni, jak i kolekcjonerów pięknych książek.
Numer ISBN | 978-83-7510-384-7 |
Wymiary | 190x225 |
Gatunek | Książki kucharskie |
Oprawa | 7 |
Liczba stron | 288 |
Podziel się opinią
Komentarze