Kuchnia wegańska
| Tytuł oryginalny | The Complete Guide to Vegan Food Substitutions: Veganize It! Foolproof Methods for Transforming Any Dish into a Delicious New Vegan Favorite |
| Rok wydania | 2010 |
| Autorzy |
Oto poradnik dla wszystkich tych, którym nie jest obojętne, co znajduje się na ich talerzu. Jeśli nie tolerujesz mięsa, mleka, cukru, mąki lub po prostu chcesz jeść zdrowo – to książka dla Ciebie. Jest niezastąpionym źródłem informacji o tym, jak zmienić dowolną potrawę w pyszne wegańskie danie. Wystarczy wymienić jakikolwiek niewegański składnik, a autorki fachowo i przystępnie wyjaśnią, jakimi produktami go zastąpić i jak je przyrządzić, aby potrawa zachowała swój smak.
| Numer ISBN | 978-83-280-1199-1 |
| Wymiary | 140x205 |
| Gatunek | Książki kucharskie |
| Oprawa | 3 |
| Liczba stron | 272 |
Podziel się opinią
Komentarze