Trwa ładowanie...
d3f2ned
04-02-2020 01:10

Kuchnia survivalowa bez ekwipunku. Gotowanie w terenie. Część 2

książka
Oceń jako pierwszy:
d3f2ned
Kuchnia survivalowa bez ekwipunku. Gotowanie w terenie. Część 2
Forma wydania

Książka

Rok wydania
Autorzy
Wydawnictwo
Materiały prasowe
Źródło: Materiały prasowe

To nie tylko książka, ale stworzone z pasją narzędzie przetrwania. W tej części Kuchni survivalowej prezentujemy różne sposoby wędzenia, krzesania ognia oraz tajniki doboru hubki i rozpałki. Poznasz techniki pieczenia – w glinie, na spodku, w piecu glinianym i pod kloszem. Bezcenna, sprawdzona w praktyce wiedza, która może uratować zdrowie, a nawet życie. Tylko przygotowani przetrwają! Niezwykły toolbook tym razem wyposażyliśmy w sól – trudną do zastąpienia w terenie przyprawę, naturalny konserwant, lekarstwo oraz regulator gospodarki wodnej w organizmie. Toolbook zawiera: * przepisy kulinarne z wykorzystaniem roślin łąkowych (np. mąka z kłączy perzu), leśnych (np. mąka z żołędzi) oraz bagiennych (np. ziołowe podpłomyki z mąką z pałki wodnej) * prezentację technik gotowania w terenie (pieczenie w glinie, w glinianym piecu, wędzenie) * techniki krzesania ognia oraz przygotowania hubki i rozpałki * filmy instruktażowe dostępne w aplikacji Pascal AR * sól, linijkę calową i centymetrową

Kuchnia survivalowa bez ekwipunku. Gotowanie w terenie. Część 2
Numer ISBN

978-83-8103-091-5

Wymiary

115x190

Oprawa

miękka

Liczba stron

160

Język

polski

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3f2ned
d3f2ned
d3f2ned