Kuchnia Polska. Kuchnia Rzeczypospolitej wielu narodów
Rok wydania | 1998-01-01 |
Autorzy | |
Wydawnictwo |
Przepyszne ilustracje, prawie 1000 stron, na których znajdziesz przeszło 1800 przepisów na każdą okazję, uświetniających rodzinny obiad, kolację we dwoje czy bankiet. Duszenie, marynowanie, blanszowanie, pieczenie. Tysiące ingrediencji, sposobów przyrządzania, nowinek kulinarnych. Kuchnia staropolska, wpływy kuchni innych narodów, potrawy smaczne i zdrowe, luksusowe i przyrządzane prawie z niczego, tradycja za pan brat ze współczesnością.
Numer ISBN | 83-89763-25-7 |
Wymiary | 216x297 |
Gatunek | Książki kucharskie,Książki kucharskie |
Oprawa | 6 |
Liczba stron | 952 |
Inne wydania | Warszawa - 2005-12-13 |
Podziel się opinią
Komentarze