Kuchnia myśliwska
| Rok wydania | 2014 | 
| Autorzy | 
Dania z dziczyzny są w naszej kuchni rarytasem!
Książka adresowana jest do wszystkich smakoszy doceniających specjały kuchni myśliwskiej. Także osoby, które ich nie znają, odnajdą w dziczyźnie interesujący smak.
Prezentujemy przepisy na dania z dzika, jelenia, sarny, daniela, zająca, dzikiego królika oraz dzikiego ptactwa. W książce znalazły się też receptury na potrawy z dziczyzny serwowane w restauracjach pałacowych i zamkowych, które pielęgnują tradycje kuchni dworskiej, nowoczesne dania z dziczyzny oferowane w prestiżowych restauracjach hotelowych oraz specjały serwowane w karczmach kultywujących najlepsze tradycje kuchni staropolskiej. Zachęcamy do skorzystania z receptur prawdziwych mistrzów kuchni.
| Numer ISBN | 978-83-7943-041-3 | 
| Wymiary | 210x210 | 
| Gatunek | Książki kucharskie | 
| Oprawa | 3 | 
| Liczba stron | 240 | 
Podziel się opinią
Komentarze