Kuchnia chińska dla Polaków
Rok wydania | 1999-01-01 |
Autorzy | |
Wydawnictwo |
Ponad 130 przepisów potraw z mięsa wołowego, wieprzowego, kurcząt, kaczek, ryb, jajek, a także zup, pierożków, placków, potraw z ryżu, makaronów, różnych oryginalnych dodatków. Składniki niezbędne do przyrządzenia zawartych w książce potraw są dostępne na polskim rynku. Niniejszy poradnik został też tak pomyślany i skomponowany, aby wszyscy, którzy interesują się kuchnią chińską, mogli przyrządzić potrawy nieodbiegające wyglądemi i smakiem do chińskich dań oryginalnych.
Numer ISBN | 83-86170-38-7 |
Wymiary | 145x205 |
Gatunek | Książki kucharskie,Poradniki |
Oprawa | 1 |
Liczba stron | 102 |
Podziel się opinią
Komentarze