Kiełbasy własnego wyrobu
Tytuł oryginalny | Wurste, Sulzen, Pasteten Selbstgemacht |
Autorzy | |
Wydawnictwo |
Krucha i chuda kiełbasa, soczysta szynka, smakowity pasztet. Zawsze świeże, pachnące, doprawione według własnego gustu, bez konserwantów. To jest możliwe i wcale nietrudne. Wystarczy dobre mięso, podstawowy sprzęt kuchenny i trochę chęci Tu znajdziesz wypróbowane, tradycyjne przepisy na kiszki, salcesony, serdelki, parówki, pasztety, szynki, galarety, wędzenie kiełbas. Przy każdym przepisie zdjęcie gotowego wyrobu. Domowy wyrób wędlin to: rodzinne spędzenie wolnego czasu - nic tak nie spaja domowników, jak wspólne działanie sukces towarzyski - zaproś gości, zadziw ich, smakiem wędlin własnego wyrobu zdrowsze odżywianie - bez konserwantów, zawsze świeże, smaczne i pożywne.
Numer ISBN | 83-7073-437-5 |
Wymiary | 130x190 |
Gatunek | Książki kucharskie |
Oprawa | 1 |
Liczba stron | 144 |
Podziel się opinią
Komentarze