Trwa ładowanie...
d11u3rm
15-04-2010 00:00

Kiełbasy własnego wyrobu

książka
Oceń jako pierwszy:
d11u3rm
Kiełbasy własnego wyrobu
Tytuł oryginalny

Wurste, Sulzen, Pasteten Selbstgemacht

Autorzy
Wydawnictwo
Inne
Źródło: Inne

Krucha i chuda kiełbasa, soczysta szynka, smakowity pasztet. Zawsze świeże, pachnące, doprawione według własnego gustu, bez konserwantów. To jest możliwe i wcale nietrudne. Wystarczy dobre mięso, podstawowy sprzęt kuchenny i trochę chęci Tu znajdziesz wypróbowane, tradycyjne przepisy na kiszki, salcesony, serdelki, parówki, pasztety, szynki, galarety, wędzenie kiełbas. Przy każdym przepisie zdjęcie gotowego wyrobu. Domowy wyrób wędlin to: rodzinne spędzenie wolnego czasu - nic tak nie spaja domowników, jak wspólne działanie sukces towarzyski - zaproś gości, zadziw ich, smakiem wędlin własnego wyrobu zdrowsze odżywianie - bez konserwantów, zawsze świeże, smaczne i pożywne.

Kiełbasy własnego wyrobu
Numer ISBN

83-7073-437-5

Wymiary

130x190

Gatunek

Książki kucharskie

Oprawa

1

Liczba stron

144

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d11u3rm
d11u3rm
d11u3rm