Trwa ładowanie...
ycipk-3kz28h
ycipk-3kz28h

Jadłonomia

książka
Trwa ładowanie...
Jadłonomia
Rok wydania
Autorzy
ycipk-3kz28h
978-83-63696-18-4.jpg
"__wlasne

Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia?
Do czego wykorzystać natkę marchewki?
Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół?

Odpowiedź na te i wiele innych pytań znajdziecie w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek – znanej z programu „Dzień dobry TVN” autorki „Jadłonomii”, najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013.

Autorka skomponowała ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące chipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy i tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.

Jadłonomia
Numer ISBN

978-83-63696-18-4

Wymiary

220x280

Gatunek

Dziecięce i młodzieżowe

Oprawa

6

Liczba stron

344

0
komentarze
Głosuj
Głosuj
0
Wow!
0
Ważne
0
Słabe
0
Straszne
ycipk-3kz28h
ycipk-3kz28h
ycipk-3kz28h
ycipk-3kz28h
ycipk-3kz28h