Grillowanie na węglu drzewnym
Tytuł oryginalny | Weber's Grillen mit Holzkohle |
Autorzy |
Ponad 100 znakomitych przepisów na perfekcyjne grillowanie: mięso, ryby, warzywa i desery. Wśród potraw takie smakowitości, jak skrzydełka kurczaka, burgery, indyk w całości i kurczak grillowany na puszce piwa, a także wiele przepisów na mieszanki ziołowe, marynaty, sosy i sałatki. To co najważniejsze, aby właściwie obchodzić się z grillem: Jak przygotować idealny żar? Czy lepiej stosować węgiel drzewny czy brykiety? Jak uzyskać najlepszy aromat dymu? Ważne wskazówki i triki od zagorzałych miłośników grillowania na węglu drzewnym.
Numer ISBN | 978-83-247-2270-9 |
Wymiary | 215x275 |
Gatunek | Książki kucharskie |
Oprawa | 1 |
Liczba stron | 240 |
Podziel się opinią
Komentarze