Grill. Potrawy pachnące ogniem i dymem
Rok wydania | 2012 |
Autorzy |
Załóż rękawice ochronne i przygotuj się do wielkiego grillowania! Wszystko, zarówno świeżo złowiony pstrąg, jak pulchne kacze udka czy soczysty arbuz, smakuje znakomicie upieczone na rozżarzonych węglach. Nasza książka to kompendium wiedzy o gotowaniu pod gołym niebem: zawiera 130 przepisów oraz mnóstwo informacji, dzięki którym grillowanie staje się emocjonującą przygodą. Ilustrowana efektownymi, barwnymi fotografiami książka dostarcza inspiracji oraz cennych wskazówek dotyczących każdego etapu grillowania - od kupna szczypiec do węgla, poprzez sposoby aromatyzowania dymu, po serwowanie potraw – tych klasycznych, jak pyszne steki czy żeberka, i tych mniej u nas znanych, jak doskonała fasola po kowbojsku.
Numer ISBN | 978-83-7670-293-3 |
Wymiary | 210x260 |
Gatunek | Książki kucharskie,Poradniki |
Oprawa | 6 |
Liczba stron | 192 |
Podziel się opinią
Komentarze