Trwa ładowanie...
d10llwu
27-07-2012 00:00

Gotowanie w kombiwarze i parowarze

książka
Oceń jako pierwszy:
d10llwu
Gotowanie w kombiwarze i parowarze
Autorzy
Wydawnictwo
"__wlasne
Źródło: "__wlasne

Delikatne i zdrowe gotowanie na parze.

W książce pokazano, w jaki sposób za pomocą jednego urządzenia, parowaru lub kombiwaru, które zdobywają swoje miejsce we współczesnej kuchni, zdrowo i szybko przygotować pełnowartościowy posiłek. Zawiera liczne przepisy, dzięki którym można przygotować mnóstwo potraw. Wszystkie niewielkim nakładem pracy i bez szczególnych umiejętności kulinarnych, co dowodzi, jak bardzo wszechstronna jest ta metoda gotowania.

W książce znajdziemy m.in.: informacje o zasadach użytkowania parowaru i kombiwaru, podstawy wiedzy o gotowaniu za pomocą pary wodnej i/lub gorącego powietrza, wiele wyjątkowych i wypróbowanych przepisów (także wykonywanych metodą obróbki w niskiej temperaturze).

Zaproponowane w książce przepisy są praktyczne – opisane w taki sposób, by można je było zrealizować we wszystkich powszechnie używanych na rynku urządzeniach. Dodatkowo podane są porady żywieniowe dietetyka oraz wskazówki i porady kucharza profesjonalisty.

Dzięki tej książce przygotujesz pełnowartościowe i kompletne menu nawet dla dużej liczby gości lub domowników. Szybko i bez stresu zabłyśniesz przygotowaniem nowego dania - począwszy od wyrafinowanych przekąsek, przez delikatne zupy, pyszne sałatki, smakowite ryby i potrawy mięsne, po słodkie desery.

Gotowanie w kombiwarze i parowarze
Numer ISBN

978-83-7243-925-3

Wymiary

220x240

Gatunek

Książki kucharskie

Oprawa

1

Liczba stron

96

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d10llwu
d10llwu
d10llwu