Gdańska książka kucharska
Kto pamięta o tym, że aby przygotować naprawdę smaczne zraziki z cielęciny, trzeba kupić co najmniej czterokilogramowe udo cielęce, bo inaczej danie będzie niesmaczne? Chyba już nikt. Od dziesiątków lat kupujemy w sklepach, zwanych dziś marketami, porcjowane mięso, często pociachane już na kotlety. Albo zmielone na papkę o niesprecyzowanym składzie.
Wskazanie jak gotować, piec i marynować na smaczny sposób zgodnie ze sprawdzonymi przepisami dzięki pięćdziesięcioletniemu doświadczeniu opracowała Marie Rosnack z suplementem zawierającym potrawy i napoje dla chorych i zdrowiejących.
Numer ISBN | 978-83-7380-531-6 |
Wymiary | 235x215 |
Gatunek | Książki kucharskie |
Oprawa | 1 |
Liczba stron | 160 |
Podziel się opinią
Komentarze