15-04-2010 00:00
Fotografia smaku, czyli 24 obiady dla początkujących i zaawansowanych
książka
Oceń jako pierwszy:
Fotografia smaku, czyli 24 obiady dla początkujących i zaawansowanych
Rok wydania | 2002-10-29 |
Źródło: Inne
Autorzy proponują zestawy smakowitych potraw, dokładnie omawiając sposób ich przygotowania. Każdy zestaw dań kończy się świetnie skonstruowanym "Komentarzem", opowiadającym z powagą, niekiedy z przymrużeniem oka, o dawnych spotkaniach z przyjaciółmi i trwających do białego rana biesiadach.
Ten pięknie zilustrowany zdjęciami autorstwa Zenona Żyburtowicza album jest nie tylko tradycyjnym kompendium kulinarnym, lecz także wspaniałym, lekko napisanym "czytadłem".
Fotografia smaku, czyli 24 obiady dla początkujących i zaawansowanych
Numer ISBN | 83-7337-245-8 |
Wymiary | 214x305 |
Gatunek | Poradniki |
Oprawa | 6 |
Liczba stron | 160 |
Podziel się opinią
Komentarze
Trwa ładowanie
.
.
.