Fotografia smaku czyli 24 obiady dla początkujących i zaawansowanych
Autorzy | |
Wydawnictwo |
Fotografka boska gotuje, a Mistrz kina rozbudza apetyt.
Na 24 wykwintne, swojskie, kresowe i egzotyczne obiady. Na zapomniane smaki i zapachy z babcinych stołów, na evergreeny podane klasycznie i autorsko. Na pyszne spędzanie czasu przy stole.
Sprawdzone przepisy Zofii Nasierowskiej doprawione pysznymi felietonami kulinarnymi Janusza Majewskiego. Na potrawy, którymi delektowali się sławni goście pensjonatu w Laśmiadach, a wcześniej domu przy Fortecznej, słynącego z najlepszych przyjęć na Żoliborzu.
Numer ISBN | 978-83-928431-2-2 |
Wymiary | 195x250 |
Gatunek | Książki kucharskie,Poradniki |
Oprawa | 6 |
Liczba stron | 184 |
Podziel się opinią
Komentarze