Ekstremalna kuchnia
| Tytuł oryginalny | Extreme Food |
| Rok wydania | 2014 |
| Wydawnictwo |
Co jeść, kiedy twoje życie zależy od tego?
Co wiesz o ekstremalnych źródłach pożywienia?
Potrafisz rozpoznać śmiertelnie niebezpieczne rośliny?
Próbowałeś kiedyś kebabu ze skorpiona?
W swoim życiu zjadłem już niejedno nietypowe danie: żywe tarantule, kozie jądra, odchody słonia, surowe mięso zebry. Uwierz mi, że jeśli od tego zależy przeżycie, trzeba pozbyć się uprzedzeń. Pewnych rzeczy po prostu nie da się uniknąć.
| Numer ISBN | 978-83-7642-511-5 |
| Wymiary | 165x235 |
| Gatunek | Książki kucharskie |
| Oprawa | 6 |
| Liczba stron | 296 |
Podziel się opinią
Komentarze