Trwa ładowanie...
d3r657x
12-04-2011 00:00

Dziczyzna i inne dary lasu

książka
Oceń jako pierwszy:
d3r657x
Dziczyzna i inne dary lasu
Tytuł oryginalny

Speisekammer Wald und Heide

Rok wydania
Autorzy
"__wlasne
Źródło: "__wlasne

Dziczyzna słusznie uchodzi za kulinarny przysmak. Dobrze przyrządzony comber sarni, golonka z dzika czy dzika kaczka faszerowana są doskonałe – kruche, delikatne, aromatyczne. Przygotowanie potraw z dziczyzny nie jest trudne, ale wymaga znajomości tajników sztuki kulinarnej, dlatego dobrze skorzystać z rad i wskazówek doświadczonych mistrzów kuchni, znawców dziczyzny.

W tej książce znajdziesz nie tylko 60 niezawodnych przepisów – opisanych krok po kroku – ale również propozycje, jak skomponować ucztę z dziczyzny i grzybów leśnych. Dowiesz się, jakie dodatki najlepiej pasują do dań ze zwierzyny płowej i czarnej, czym należy uzupełnić menu, by smakowało wybornie i jaki deser z leśnych owoców podać na zakończenie biesiadowania.

Dziczyzna i inne dary lasu
Numer ISBN

978-83-70738-25-9

Wymiary

170x245

Gatunek

Książki kucharskie

Oprawa

6

Liczba stron

160

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3r657x
d3r657x
d3r657x